myIP

VPN yhteys turvaa tehokkaasti yksityisyytesi

VPN on virtuaalinen erillisverkko (Virtual Private Network; Wikipedia). VPN mahdollistaa näennäisesti yksityisen verkon luomisen julkisessa verkossa.

Miten VPN yhteys toimii?

Kun VPN yhteys on aktivoituna, luodaan VPN yhteyden käyttäjän ja VPN palveluntarjoajan välille eräänlainen "suojaputki". Käyttäjän data liikkuu suojaputkessa VPN palvelun suojatuille palvelimille, jonka jälkeen data vasta välitetään sivustolle tai palveluun, joka on käytön kohteena - esimerkiksi Netflixiin tai Facebookiin.

Suojaputken sisällä käyttäjän IP ja tätä myöden koko identiteetti, mukaan lukien virtuaalinen sijainti, on mahdollista muuttaa. Vaikka käyttäjä surffaisi Suomessa, sivusto olettaa käyttäjän olevan esimerkiksi Ruotsissa.

Paras VPN palvelu

Suosittelemme tällä hetkellä NordVPN -palvelua. NordVPN on pitkään toiminut markkinoilla ja yrityksen päämaja on sijoitettu Panamalle. NordVPN on erityisen turvallinen vaihtoehto, sillä se ei kerää mitään asiakaslokeja.

Loppuale: 68 % alennusta kahdeksi vuodeksi

HYÖDYNNÄ TARJOUS

Maailman suurin VPN yhteyksien verkosto

NordVPN

NordVPN tarjoaa asiakkailleen käyttöönsä yli 5400 VPN-palvelinta ympäri maapallon. Palvelimia on sijoitettu tällä hetkellä 59 maahan mukaan lukien Suomi.

Yhteyden nopeutta tai datamääriä ei ole rajoitettu, mikä palvelee esimerkiksi suoratoiston ystäviä.

Suosittelemme testaamaan NordVPN palvelua, sillä uusille tilauksille tarjotaan 30 päivän rahat takaisin -takuu.

TUTUSTU PALVELUUN